Surówka z pekińskiej
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/05/surowka-z-pekinskiej.html
Surówka z pekińskiejProsta surówka do obiadu ze świeżych warzyw polanych oliwą i sokiem z cytryny. Składniki:1/2 małej główki kapusty pekińskiej2 średnie pomidory 1/2 czerwonej papryki1 nieduża cebula2 ogórki gruntowekilka listków oregano(opcjonalnie)2 łyżki sezamu lub lnu jasnego lub słonecznikasos do surówki:1/3 szklanki oliwy lub oleju słonecznikowegosok z 1/2 cytrynyłyżeczka cukrusól i pieprz do smaku Sposób wykonania:Najpierw robimy sos do sałatki.Do kubeczka...
Najnowsze przepisy
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 10
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 17
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 26
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 19
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 9
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 24
Przepisy z bloga
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 19
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 33
Ciasto naleśnikowe na krokiety różni się trochę od... ⇖ 174
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 53
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 42
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 121
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 39
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 67
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1711
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1013
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 682
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 596
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 572
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 540
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 473
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 470
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 446








































