Surówka z pora wykwintna
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/11/surowka-z-pora-wykwintna.html
Skladniki:2 pory1 duza pomarancza2 lyzeczki cukru pudru1/2 szklanki smietany1 lyzeczka plynnego miodusol i pieprzPomarancze obieramy, w miare dokladnie usuwamy biale blony i pestki, a nastepnie kroimy w drobna kostke. Pory dokladnie pluczemy i kroimy w cienkie pol paseczki. Pokrojone pory i pomarancze posypujemy cukrem pudrem i odstawiamy na 10 minut w chlodne miejsce. Śmietane laczymy z mi...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 14
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 10
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 15
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 22
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 589
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 413
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 396
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 605
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 699
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 614
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 555
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 712
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 573
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 614
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 394
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 291
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 235
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 188
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 145
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 86









































