Sushi sałatka warstwowa
Źródło: https://www.dorotasmakuje.com/2023/07/sushi-salatka-warstwowa/
Sushi sałatka warstwowa to wspaniała i pyszna propozycja dla miłośników japońskiego klasyka. Przygotowujemy ryż jak do sushi oraz dodatki jakie w nim lubimy: łososia, algi nori i inne smakołyki. Potem układamy wszystko warstwowo w naczyniu wyłożonym folią spożywczą. Można jeść krótko po przygotowaniu, ale zapewniam że smakuje najlepiej po nocy w lodówce ( i wtedy … Artykuł Sushi sałatka warstwowa pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Najnowsze przepisy
Muffiny piernikowe z kremem to prosty, a jednocześnie... ⇖ 6
Pieczony w całości łosoś to łatwy i szybki przepis na... ⇖ 9
Zupa anatolijska (4 łyżki zupy)Ostatnio, przeglądając... ⇖ 10
Ten pyszny drożdżowiec czas upiec na święta. Ona jest... ⇖ 11
Zdrowe i bardzo pożywne, sycące śniadanie? To tylko... ⇖ 10
Przepis na ekspresowy miodownik bez pieczenia na... ⇖ 16
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 22
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 31
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 31
Przepisy z bloga
Pierś z indyka duszona to doskonały pomysł na smaczny i... ⇖ 54
Przygotowanie idealnej cebuli do śledzi to klucz do... ⇖ 56
Listopad to miesiąc, w którym jesień odsłania swoje... ⇖ 50
Jakie orzechy nadają się na domowe masło orzechowe... ⇖ 60
Makaron penne ze szpinakiem i pomidorem – prosty i... ⇖ 55
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 70
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3182
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2181
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1528
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 864
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 773
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 743
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 721
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 715
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 667









































