Sycylijska „Pasta del maresciallo” w kremowym sosie pomidorowym
Źródło: https://lagrandepiccolacuoca.com/sycylijska-pasta-del-maresciallo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sycylijska-pasta-del-maresciallo
Sycylijska „Pasta del maresciallo” to niezwykłe w smaku i aromacie danie makaronowe o kremowej i otulającej konsystencji do przygotowania w niecałe 30 minut. Aby przygotować „pasta del maresciallo” wystarczy podsmażyć boczek z posiekaną czerwoną cebulą na oliwie z oliwek, dodać passatę pomidorową, a następnie zagęścić sos śmietaną, dzięki której sos staje się kremowy i aksamitny. To bardzo prosty przepis, który ucieszy zarówno dorosłych, jak i...
Najnowsze przepisy
Szybkie Fit Pierniczki bez Leżakowania(*SERIA FIT*)Te... ⇖ 4
Fit Ciasteczka Pumpkin Spice do Drewnianych Foremek(*SERIA... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Jeśli uwielbiacie zapach pieczonych jabłek, cynamonu i... ⇖ 38
Jesień to idealny czas na ciepłe, aromatyczne dania,... ⇖ 26
Nie ma nic bardziej włoskiego niż prosty, aromatyczny sos... ⇖ 38
Jesień to czas, gdy aromaty cynamonu, pieczonych jabłek,... ⇖ 49
Jesień pachnie śliwkami, cynamonem i świeżo upieczonym... ⇖ 59
Pulpeciki z drobiu to jedno z tych dań, które zawsze się... ⇖ 55
Dorsz to jedna z tych ryb, które doskonale wpisują się w... ⇖ 59
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 69
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 37
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 36
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 29
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 20



































