Najnowsze przepisy
Przepis na ciasto półkruche z rabarbarem i truskawkami to... ⇖ 11
Ostatnio praca zawodowa zdominowała moje życie. Niektóre... ⇖ 36
Tosty francuskie z bananami i sosem orzechowym to proste i... ⇖ 26
Ten przepis na sernik z rabarbarem i galaretką po prostu... ⇖ 25
Sałatka z rukolą i oliwkamiSałatka doskonała do obiadu,... ⇖ 24
Szukasz pomysłu na elegancki i wyjątkowy obiad? Ten... ⇖ 46
Sycylijska „Pasta del maresciallo” w kremowym sosie pomidorowym
Sycylijska „Pasta del maresciallo” to niezwykłe w smaku i aromacie danie makaronowe o kremowej i otulającej konsystencji do przygotowania w niecałe 30 minut. Aby przygotować „pasta del maresciallo” wystarczy podsmażyć boczek z posiekaną czerwoną cebulą na oliwie z oliwek, dodać passatę pomidorową, a następnie zagęścić sos śmietaną, dzięki której sos staje się kremowy i aksamitny. To bardzo prosty przepis, który ucieszy zarówno dorosłych, jak i...
Przepisy z bloga
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 58
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 36
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 33