Szarlotka przekładana

Ciasto, które sprawdzi się, gdy zależy Wam na wypieku smacznym, nieskomplikowanym,elegancko się prezentującym. Trafi w gusta większości częstowanych( ogółem po prostu lubimy szarlotki ).Wymaga niewielu składników.W dodatku może przybrać formę tortu, jeśli zrobicie go w tortownicy.Może kilka dni stać w lodówce- placki z czasem miękną i wilgotnieją dzięki masom...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 24
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 190
Przepisy z bloga
Wracam z poczuciem zaniedbania Kroniki.Ale z wyjątkowym... ⇖ 65
Gorąco.. po wyciagnięciu kolejnego pudełka z lodami z... ⇖ 121
To nie wypiek z dziś, choć nie powiem,kto wie, czy zaraz... ⇖ 96
Śpieszę do Was w niedzielny poranek,może znajdziecie... ⇖ 133
Dziś mam dla Was deser.Zastanawialiście się, czy to już... ⇖ 145
Nie zdążyłam przed Wielkanocą, a planowałampodzielić... ⇖ 127
Dziś dla Was szybka, przedświąteczna propozycja - moja... ⇖ 139
Kupiłam piękne, różowe, silikonowe foremki do bajgli,... ⇖ 144
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204