Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 3
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 5
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 12
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 27
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 18
Szarpana wieprzowina
Mięso z łopatki wieprzowej marynowane przez 24 godziny, a następnie pieczone przez 5 godzin w niskiej temperaturze. Podajemy jako mięso obiadowe do surówki czy frytek (np. z selera), ale możemy użyć także do burgera! Pyszne, dobrze doprawione i kruche!Składniki:1700 g mięsa z łopatki wieprzowej,1/4 szklanki oleju,łyżeczka słodkiej papryki,łyżeczka czosnku w proszku,pół...
Przepisy z bloga
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 64
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 48
Pyszne ciasto z serków homogenizowanych, bez pieczenia, z... ⇖ 177
Roladki z szynki konserwowej z serkiem kanapkowym, jajkiem,... ⇖ 1484
Szybka sałatka z makaronem, małymi pomidorkami, szynką... ⇖ 57
Sałatka z jajkami, groszkiem konserwowym oraz porem i... ⇖ 257
Pyszna, krucha szynka duszona w sosie własnym. Prosty,... ⇖ 57