Sznycel po wiedeńsku
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/04/sznycel-po-wiedensku.html
Zaraz po polskim schabowym, jeden z najlepszych kotletów „rozbijanych”. Tym razem udało nam się dorwać wysokiej jakości, cielęcinę. Udało rozbić się mega cienko. Do tego podaliśmy sałatkę ziemniaczaną. Obiad gotowy jest w 30 minut.Składniki:4 kotlety cielęce (po około 200 g)6 łyżek mąki2 jajka8 łyżek bułki tartejolej do smażenia1 łyżka masła klarowanegosól,...
Najnowsze przepisy
Kompot wigilijny to dla mnie jeden z najbardziej domowych i... ⇖ 10
Barszcz Wigilijny na Domowym Zakwasie Buraczanym(Cook4me... ⇖ 12
Ten koktajl ze szpinakiem, jarmużem, selerem naciowym,... ⇖ 12
Aromatyczny Schab - Domowa Wędlina do Chleba(Cook4me Tefal... ⇖ 16
Nieprawidłowe użytkowanie oraz niewłaściwa pielęgnacja... ⇖ 16
Bożonarodzeniowy chlebek nisko węglowodanowy naładowany... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Z pewnością nie jest to danie ekspresowe i za chiny... ⇖ 48
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 63
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 61
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3417
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2237
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1604
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 889
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 809
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 803
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 754
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 749









































