Sznycel po wiedeńsku
Źródło: http://www.rngkitchen.pl/2020/04/sznycel-po-wiedensku.html
Zaraz po polskim schabowym, jeden z najlepszych kotletów „rozbijanych”. Tym razem udało nam się dorwać wysokiej jakości, cielęcinę. Udało rozbić się mega cienko. Do tego podaliśmy sałatkę ziemniaczaną. Obiad gotowy jest w 30 minut.Składniki:4 kotlety cielęce (po około 200 g)6 łyżek mąki2 jajka8 łyżek bułki tartejolej do smażenia1 łyżka masła klarowanegosól,...
Najnowsze przepisy
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 5
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 11
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 21
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 14
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 8
Ostatnio na słodki poczęstunek przygotowałam muffinki z... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Dobrze patrzycie. Tak z kiszonego pora, którego w zasadzie... ⇖ 35
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 40
W zasadzie tak średnio przepadam za zupą dyniową, ale... ⇖ 42
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 56
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 53
Najsamprzód napiszę, że to danie smakuje tylko z... ⇖ 81
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2014
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 873
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































