Najnowsze przepisy
Pyszne, kremowy, nie za słodki, cudowny... Do tego robi... ⇖ 25
Ten tort okazał się hitem przyjęcia urodzinowego moich... ⇖ 42
Rolada z cukinii to świetna propozycja na lekki, letni... ⇖ 31
Ciasteczka brownie zobaczyłam na bloguKulinarne inspiracje... ⇖ 26
Oto przepis na prosty i pyszny mini deser Rafaello!... ⇖ 35
Dbanie o zdrowie staje się dla wielu osób codziennym... ⇖ 19
Sznycel wiedeński

Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej. Do jego przygotowania potrzebujemy dobrej jakości cielęciny, którą panierujemy, a następnie smażymy na maśle klarowanym. Gotowy sznycel często podawany jest z jajkiem sadzonym oraz ćwiartką cytryny, która doskonale podkreśla smak delikatnego mięsa cielęcego.Potrzebne składnikiSZNYCLE- 2 sznycle cielęce po ok. 170 g- 1 duże jajko- kilka łyżek mąki- kilka łyżek bułki tartej- sól i i pieprz do...
Przepisy z bloga
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 44
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 104
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 64
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie... ⇖ 78
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o... ⇖ 136
Przepis na pełnoziarniste tortille wypełnione warzywami,... ⇖ 99
Uwielbiam kuchnię zero waste, a placki to najlepszy... ⇖ 89
Przepis na polędwiczki z kurczaka skąpane w kremowym... ⇖ 123
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które... ⇖ 79
Przepis na delikatne, wilgotne i puszyste ciasto jogurtowe... ⇖ 109
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem,... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1315
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 727
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 683
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 464
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 383
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 246