Najnowsze przepisy
Domowy pasztet z air fryer. Domowy pasztet drobiowy z... ⇖ 21
Lekka sałatka z halloumi Pyszna i lekka sałatka z z... ⇖ 31
Kiedy w domu unosi się zapach świeżo pieczonego pieczywa... ⇖ 54
Te obłędnie pyszne trufle piernikowe to prawdziwy hit... ⇖ 56
Krokiety z chleba tostowego Przekąski z chleba tostowego... ⇖ 83
Uwielbiam pasztety, i bardzo często jakiś robię, na co... ⇖ 67
Sznycel wiedeński
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej. Do jego przygotowania potrzebujemy dobrej jakości cielęciny, którą panierujemy, a następnie smażymy na maśle klarowanym. Gotowy sznycel często podawany jest z jajkiem sadzonym oraz ćwiartką cytryny, która doskonale podkreśla smak delikatnego mięsa cielęcego.Potrzebne składnikiSZNYCLE- 2 sznycle cielęce po ok. 170 g- 1 duże jajko- kilka łyżek mąki- kilka łyżek bułki tartej- sól i i pieprz do...
Przepisy z bloga
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami,... ⇖ 65
Frittata to proste danie pochodzące z kuchni włoskiej.... ⇖ 156
Przepis na koperty naleśnikowe z brokułami, serem i... ⇖ 65
Placki ziemniaczane to proste i szybkie danie, które w... ⇖ 86
Przepis na pyszne i aromatyczne połączenie kurczaka,... ⇖ 81
Przepis na delikatne, wilgotne i niezwykle aromatyczne... ⇖ 154
Przepisy na czasie
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami Tradycyjny domowy... ⇖ 3689
Bardzo szybkie świąteczne ciasteczka, które goszczą u... ⇖ 464
Rewelacyjny makowiec z budyniem Nie będziecie chcieli już... ⇖ 135
Tradycyjnie grudzień rozpoczynam przepisem na piernik.... ⇖ 125
Wprowadzenie do przepisu na Krokiety z chleba tostowego z... ⇖ 124
Jak mrozić uszka wigilijne Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 110
Ciasto kruche z makiem to prosty i smaczny wypiek, który... ⇖ 91
Jak gotować mrożone uszka Mrożenie uszek wigilijnych to... ⇖ 86