Szparagi fioletowe z rabarbarem i serkiem kremowym zapiekane w cieście francuskim

Bardzo szybkie, smaczne i popisowe danie z wykorzystaniem szparagów fioletowych od Szparag Wielkopolski z dodatkiem rabarbaru oraz serka śmietankowego zapiekane w cieście francuskim.Składniki:1 opakowanie (375 g) ciasta francuskiego250 g szparagów fioletowych100 g obranego rabarbaru135 g serka śmietankowego z przyprawami Piątnica Sposób przygotowania:Szparagi dokładnie oczyścić i umyć. Wrzucić do wrzącej osolonej wody i gotować 8 minut. Po ugotowaniu szparagi odsączyć. Na...
Najnowsze przepisy
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 2
Gdy myślimy o sałacie, najczęściej wyobrażamy sobie... ⇖ 11
#WspółpracaRecenzencka #WydawnictwoAlbatrosWielu z nas... ⇖ 10
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 20
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 17
Banalnie prosta, smaczna i pełnowartościowa pieczona... ⇖ 34
Wyśmienite danie z wykorzystaniem francuskiej zupy... ⇖ 39
Szybki obiad w 10 minut? Jasne - nie ma problemu! Noodles 5... ⇖ 52
Aksamitny, bardzo delikatny serniczek z musem śliwkowym... ⇖ 57
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2097
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 346
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 320
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 314
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 273
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 272