Szparagi w boczku - najlepsza przekąska

Pyszne, lekko chrupiące zielone szparagi owinięte wędzonym boczkiem i posypane parmezanem. Można je podawać jako dodatek do obiadu lub samodzielne danie. W sezonie robimy je na okrągło!
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 12
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 22
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 1105
Takie urocze jajeczka przygotujesz naprawdę szybko. U mnie... ⇖ 679
Szybki deser z wykorzystaniem ciasta francuskiego. Rodzinka... ⇖ 361
Tak przygotowane jajka smakują przepysznie! To szybka i... ⇖ 320
Znikną z półmiska w mgnieniu oka! Świetne na święta i... ⇖ 571
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 783
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 321
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 276
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 202
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 201