Sztuka mięsa w sosie musztardowym
Źródło: https://www.gotujzdrowokolorowo.pl/2013/04/sztuka-miesa-w-sosie-musztardowym.html
Niezwykle proste, smaczne i troche zapomniane danie. Robi sie wlasciwie samo, przy okazji gotowania rosolu (przepis tutaj) otrzymujemy dwa dania jednoczesnie. Jemy bardzo dietetyczne, gotowane mieso zamiast ciezkostrawnego smazonego. Świetnie nadaje sie tu wlasnie gicz wolowa, z delikatnym, rozplywajacym sie w ustach miesem, z ogromna iloscia smakowitego i zdrowego kolagenu.
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 15
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 11
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 24
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Syrop z cebuli, babciny spsosób na przeziebienie dzisiaj... ⇖ 801
Kawa z koglem-moglem to prawdziwe mistrzostwo smaku. Nie... ⇖ 809
Dzisiejsza propozycją to klopsiki z dorsza - absolutnie... ⇖ 690
Klops z indyka z mielonego mięsa to najprostsza wersja... ⇖ 777
Sos dyniowy to jeden z najprostszych sposobów na... ⇖ 816
Jajecznica na parze to świetny pomysł na lekkostrawne... ⇖ 948
Proponuję prosty, zdrowy i pyszny deser dla amatorów... ⇖ 865
Marchew to bardzo zdrowe warzywko, powinno zatem jak... ⇖ 683
Dzisiaj zapraszam na placki ziemniaczane w wydaniu... ⇖ 779
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 553
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 456
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 392
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 357
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 356
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 229
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 224









































