Szybki obiad na upalne dni -chrupiące placuszki z cukinii
Źródło: https://mojewyroby.wordpress.com/2020/08/10/szybki-obiad-na-upalne-dni-chrupiace-placuszki-z-cukinii/
A wystarczy tylko mieć podstawowe składniki takie jak; 1 cukinia -waga 550 dag -obrać i zetrzeć na tarce 2 jajka 6 łyżek mąki 1 pęczek koperku -drobno skroić 2 łyżki śmietany -gdy masa za gęsta można dać jeszcze łyżkę ser żółty starty na tarce -ok 15 lub 10 dag Wszystkie składniki dajemy do jednego garnka... Czytaj dalej
Najnowsze przepisy
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 13
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 32
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 25
Bardzo proste w przygotowaniu, smaczne i efektowne roladki... ⇖ 33
Sernik z bezą kokosową to klasyczny domowy wypiek, który... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Składnik kapusta włoska rozdzielić liście ,każdy jeden... ⇖ 972
Składniki pomidorki koktajlowe 7 sztuk może być więcej... ⇖ 803
Ciasto ucierane owocowe -super ciasto bo można je upiec... ⇖ 720
Dawno go nie jadłam a sezon na maliny więc się skusiłam... ⇖ 973
Musiałam zrobić to ciasto bo mi zostało troszkę sera we... ⇖ 774
4 pojedyncze filety z kurczaka słoiczek pesto pomidorki... ⇖ 718
Ciasto szpinakowe z masą jogurtową itruskawkami masa 2... ⇖ 798
potrzebne składniki 1 opakowanie borówek mrożonych lub... ⇖ 757
2 woreczki ryżu ugotowanego przyprawy kapusta pekińska... ⇖ 884
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1801
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1169
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 646
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 561
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 487
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 461









































