Najnowsze przepisy
Bardzo wilgotny, sycący i delikatny skrynik bananowy z... ⇖ 20
Pierogi z kaszanką i paloną kaszą gryczaną Uwielbiam... ⇖ 16
Ciasto ze śliwkami i budyniem to wypiek, obok którego nie... ⇖ 32
Pyszna, lekko pikantna zupa, w stylu tajskim. Szybka do... ⇖ 32
Hashimoto i niedobory, które utrudniają życie – jak... ⇖ 7
szynka pieczona w glazurze

Po raz pierwszy piekłam szynkę.Lubię robić coś po raz pierwszy i zrobić to dobrze. Uczucie satysfakcji jest nie do opisania.Mięsa nie są moja najmocniejszą stroną; właściwie, sama nie wiem dlaczego. Lubię mięso i przygotowuję je dość często, ale raczej trzymam się wypróbowanych przepisów. Piekę żeberka, często przygotowuję kurczaka na wszystkie możliwe sposoby, karkówka...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 508
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 446
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 532
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 447
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 419
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 486
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 503
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 460
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 516
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1847
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 938
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 878
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 586
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 526