Tabbouleh z koperkiem, komosą ryżową i ogórkiem

Moja wariacja na temat salatki Tabbouleh. W oryginale z kasza bulgur i pietruszka, zas u mnie tym razem z komosa ryzowa oraz koperkiem.Skladniki na 2 porcje:1 ogorek1/2 pomidoraDuzy peczek koperku50 g surowej komosy ryzowejOliwaCytrynaSol, pieprzPrzygotowanie:Komose gotujemy w osolonej wodzie przez 15 minut, a nastepnie studzimy.Koperek, ogorka i pomidora drobno kroimy. Mieszamy z kasz...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 12
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 80
Przepisy z bloga
Kilka lat temu lecąc na Kretę wiedziałam, że jednym z... ⇖ 720
Roladki z kurczaka ze szpinakiem i serem feta z sosem... ⇖ 470
Kremowy, delikatny i prosty do zrobienia - najlepszy sernik... ⇖ 536
Już niedługo rozpoczyna się Chiński Nowy Rok i z tej... ⇖ 583
Zupa krem z czosnku (wegańska!) Mega kremowa, aromatyczna,... ⇖ 585
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1998
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 324
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 289
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 247
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 238
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 201