Tagliatelle alla Burratbonara klasyka i wariacja

Tagliatelle alla Burratbonara klasyka i wariacja – Carbonara – tradycja rzymskiej kuchni Carbonara to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań włoskiej kuchni, które narodziło się w Rzymie. Jej sekret tkwi w prostocie i ograniczeniu składników do absolutnego minimum. W ...
Najnowsze przepisy
Są takie przepisy, które wyglądają bardzo efektownie, a... ⇖ 12
04.10.2025 Magda Owsianka z patelni to świetny sposób... ⇖ 10
Puree z dyni to aksamitny i lekki dodatek, który zachwyca... ⇖ 9
Esencjonalna, pyszna zupa z pieczarkami i makaronem. Szybka... ⇖ 12
Mango to egzotyczny owoc, który nie przestaje zadziwiać... ⇖ 17
Sos do mięsa to temat, który wraca w mojej kuchni jak... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Calzone gigant to włoska pizza na pół w wersji XXL.... ⇖ 59
Brownie z powidłami to klasyczne ciasto czekoladowe w... ⇖ 58
Przepisy na czasie
Sałatka z szynką i mozzarellą jest lekka i pełna smaku.... ⇖ 67
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 64
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 57
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 51
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 51