Tagliatelle alla Ricottara – kremowa pasta

Tagliatelle alla Ricottara – ironiczna wariacja na klasykę Historia i pochodzenie dania Carbonara to danie, które dorobiło się w Italii statusu niemal religijnego. Jedni twierdzą, że musi być tylko pecorino, inni, że grana padano jest dopuszczalne, a każdy, kto wspomni o śmietani...
Najnowsze przepisy
Pulpety Drobiowe w Sosie Koperkowym – Obiad, Który Otula... ⇖ 8
Kiedy po raz pierwszy spróbowałem pizzy z białym sosem,... ⇖ 17
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 42
Raz, dwa i obiad się ma! Śledzie bogate źródło Omega... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Calzone gigant to włoska pizza na pół w wersji XXL.... ⇖ 52
Brownie z powidłami to klasyczne ciasto czekoladowe w... ⇖ 50
Przepisy na czasie
Surówka z buraka i chrzanu – prosty i pyszny dodatek do... ⇖ 42
Placki ziemniaczane z marchewką, chrupiące, złociste i... ⇖ 32
Sałatka z kurczakiem i camembertem to lekka, sycąca i... ⇖ 30
Owsianka Brownie Kakao + Banan – Śniadanie/Fit, Które... ⇖ 28
Szukasz lekkiej, zdrowej i pełnej smaku zupy? Zapraszam... ⇖ 27