Najnowsze przepisy
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 0
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 9
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 29
Chleb codzienny z czarnuszkąDomowy chleb pszenno-żytni z... ⇖ 29
Tagliatelle dolci di Carnevale
Tagiatelle dolci di Carnevale to slodka przekaska przygotowywana z okazji karnawalu. Danie pochodzi z rejonu Emilia Romagna. Tagiatelle w wersji slodkiej przygotowuje sie podobnie jak klasyczny makaron – glownymi skladnikami jest tutaj maka, jajka oraz cukier (w wersji klasycznej pojawia sie sol). Dodatkowo do ciasta dodaje sie odrobine alkoholu – w tradycyjnej wersji jest to […]...
Przepisy z bloga
Sezon na rabarbar rozpoczynam od szybkiego i smacznego... ⇖ 432
Mam dziś dla Was przepis na najlepsze ciasteczka owsiane... ⇖ 425
Kruche ciasteczka z czekoladą i orzechami to ciasteczka,... ⇖ 420