Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 25
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 26
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 33
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 42
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 29
Tagliatelle z Gorngozolą i Figami
Tagliatelle z Gorngozolą i Figami. Tak wiem znów makaron, ale kocham i uwielbiam kuchnię włoską a w szczególności makarony niemalże pod każdą postacią… Tagliatelle z Gorngozolą Zupa owocowa z makaronem bleeeeee… Tak jak pisałem, uwielbiam makarony te tradycyjne, oryginalne, regionalne, jak i nowe pomysły, wariacje. Dziś niesamowicie pyszny, prosty, aromatyczny i oczywiście szybki obiad. Tagliatelle… Czytaj dalej Tagliatelle z Gorngozolą i Figami Artykuł...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 130
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 47
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 66
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 35