Najnowsze przepisy
Zawsze udany, puszysty sernik z kakaowym wierzchem i spodem... ⇖ 117
Serdecznie witam i zapraszam tym razem na przepyszne ciasto... ⇖ 38
Energetyczne kulki mocy Dzień dobry! Dzisiaj chciałam... ⇖ 45
Tajine z baraniny
Baranina to bardzo specyficzne mieso, jednak odpowiednio przygotowane jest niesamowicie smaczne. Podobnie jak wolowina idealnie nadaje sie do duszenia i przygotowywania w gulaszach. Ten rodzaj miesa bardzo czesto pojawia sie w kuchni arabskiej. Dzis postanowilam przygotowac tajine, czyli wolno duszone mieso z przyprawami, suszonymi owocami, miodem i ciecierzyca. Danie smakuje fantastycznie, jest l...
Przepisy z bloga
Paneer to ser wywodzący się z subkontynentu indyjskiego.... ⇖ 396
Curry z kukurydzy z groszkiem to kolejne fantastyczne,... ⇖ 409
Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami w związku z czym... ⇖ 423
Sałatka tajska z paluszkami krabowymi to idealna sałatka... ⇖ 428
Paszteciki z ciasta francuskiego z haggisem to idealna... ⇖ 413