Tajniki fermentacji: zakwas, zaczyn i drożdże piekarskie
		Źródło: http://kulinarnemiszmasz.blogspot.com/2014/04/tajniki-fermentacji-zakwas-zaczyn-i.html
		Jest to drugi z cyklu postow, ktore w ogolnym zarysie odkrywaja tajniki pieczenia chleba. Moje pierwsze chleby to byly spektakularne porazki. O ile nigdy nie mialam problemow z przygotowaniem zakwasu ...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Pozostając wciąż w dyniowym temacie, zapraszam dziś bez... ⇖ 5
Przerywam dziś kolejną, przewidzianą wcześnieja tym... ⇖ 13
Kremowy kurczak w sosie z pieczarkami, gruszką i suszonymi... ⇖ 11
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 9
Rolada biszkoptowa z jabłkami to jedno z tych ciast,... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Świetne polaczenie- kremowego sernika (lubie takie... ⇖ 986
Jesli lubicie drozdzowe wypieki ale macie mase obawy... ⇖ 1032
Bardzo prosta i pyszna propozycja lunchowo-obiadowa :)... ⇖ 1516
Bardzo prosta salata, idealna na lekka kolacje lub lunch do... ⇖ 1067
Ucierane to moze za duzo powiedziane.... bo skladniki... ⇖ 1475
To propozcyja na ekspresowe danie, gdy brak weny i czasu.... ⇖ 1444
Szybka, pyszna, rozgrzewajaca! W taki mroz to musowa... ⇖ 1268
Jesli chcecie w weekend upiec ciasto i spedzic w kuchni... ⇖ 1206
Jesli lubicie curry to wyprobujcie koniecznie te wersje.... ⇖ 1139
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 65
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 58
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 47









































