Tajniki fermentacji: zakwas, zaczyn i drożdże piekarskie
Źródło: http://kulinarnemiszmasz.blogspot.com/2014/04/tajniki-fermentacji-zakwas-zaczyn-i.html
Jest to drugi z cyklu postow, ktore w ogolnym zarysie odkrywaja tajniki pieczenia chleba. Moje pierwsze chleby to byly spektakularne porazki. O ile nigdy nie mialam problemow z przygotowaniem zakwasu ...
Najnowsze przepisy
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 11
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 8
Lekkie sałatki na imprezy to doskonały pomysł! Uwielbiam... ⇖ 26
Fit Rolada z Jabłkowo – Migdałowym Musem(*SERIA FIT*)Ta... ⇖ 22
Chrupiące Naleśniki Ryżowe Bánh Xèo z Farszem Polskim:... ⇖ 20
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Świetne polaczenie- kremowego sernika (lubie takie... ⇖ 991
Jesli lubicie drozdzowe wypieki ale macie mase obawy... ⇖ 1035
Bardzo prosta i pyszna propozycja lunchowo-obiadowa :)... ⇖ 1520
Bardzo prosta salata, idealna na lekka kolacje lub lunch do... ⇖ 1069
Ucierane to moze za duzo powiedziane.... bo skladniki... ⇖ 1478
To propozcyja na ekspresowe danie, gdy brak weny i czasu.... ⇖ 1447
Szybka, pyszna, rozgrzewajaca! W taki mroz to musowa... ⇖ 1269
Jesli chcecie w weekend upiec ciasto i spedzic w kuchni... ⇖ 1208
Jesli lubicie curry to wyprobujcie koniecznie te wersje.... ⇖ 1146
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 691
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 505
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 240
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 191
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 173









































