Najnowsze przepisy
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 32
Taralli ’ nzogna i pepe e pepe z Neapolu
Taralli nzogna pepe e pepe to tradycja neapolitańska. Tradycja, która zrodziła się w Neapolu pod koniec XVIII wieku, w miejscowych piekarnikach. Kuchnia włoska opiera się w dużej mierze na pysznych dania z małej ilości produktów i produktów, które zostały. I w tym przypadku było dokładnie tak, neapolitańscy piekarzy potrzebowali wykorzystać resztki ciasta na zakwasie z… Czytaj dalej Taralli ’ nzogna i pepe e pepe z Neapolu Artykuł Taralli ’ nzogna i pepe e...
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 47
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 65
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 34