Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 5
W sytuacji zagrożenia życia lub zdrowia niezwykle ważna... ⇖ 8
Fit TIRAMISU i kulinarne show w domowej kuchni Dziś biorę... ⇖ 14
Zapraszam Was dzisiaj na kulinarne szaleństwo w postaci... ⇖ 21
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 28
TARTA KARMELOWA Z BANANAMI NA MAŚLE

6 March, 2913Karmel zawsze budził we mnie duże emocje. Z jednej strony uwielbienie smaku i barwy; już samo nazwanie koloru brązowego karmelowym wywołuje u mnie ślinotok i nasuwa pozytywne skojarzenia. Z drugiej strony jednak, wspomnienie wcześniejszej, zdecydowanie nieudanej próby zrobienia karmelu, zakończonej wyprodukowaniem twardej, nomen omen, skorupy karmelowej, powodowało...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 507
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 444
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 532
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 446
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 417
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 482
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 500
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 460
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 515
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1749
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 880
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 566
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 458