Najnowsze przepisy
Nie spodziewałam się, że wyjdą takie dobre!! Ciasta z... ⇖ 23
Są takie dania, do których wraca się z przyjemnością.... ⇖ 25
Składniki: ciasto francuskie XXL 1 rolka, olej rzepakowy... ⇖ 23
Sage Salted Caramel Cinnamon ChillGdy historia spotyka... ⇖ 16
tarta z mirabelkami z trawnika na migdałowym frangipane

Nie piszę już w tytule: i bieganie, bo to się rozumie samo przez się.Bieganie i obsesyjne myślenie o bieganiu, i mam nadzieję, coraz lepsza forma.Wracając to tematu.Mirabelki we Francji traktowane są z należnym im szacunkiem.Sezon na mirabelki to czas przetworów, czyli konfitur i dżemów, ale przede wszystkim to moment, kiedy trzeba nacieszyć się tymi śliwkami w wypiekach.Niestety u...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 500
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 435
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 524
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 440
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 412
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 479
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 494
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 455
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 511
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1360
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 730
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 696
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 470
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 396
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 265