Najnowsze przepisy
Przepis na wilgotne, pulchne ciasto pełne rabarbaru. Moja... ⇖ 105
Sałatka ziemniaczana do grillowanych mięsBardzo smaczna i... ⇖ 109
Sos tzatziki z polskim akcentemDoskonały do mięs z grilla... ⇖ 45
Przepis na prosty deser brzoskwiniowy w pucharkach! To... ⇖ 110
Takie typowe ciasto na lato. Jest bardzo smaczne, proste w... ⇖ 94
Szukacie pomysłu na ciekawy deser? Serniczki na zimno z... ⇖ 91
Tarta z porami
Danie z kuchni francuskiej.Skladniki1 opakowanie mrozonego ciasta francuskiegoNadzienie : 4 pory2 lyzki masla2/3 szklanki smietanki 36 %150 g sera camembert1 jajko4 lyzki startego parmezanupieprz kajenskigalka muszkatolowasolpieprzPrzygotowanieCiasto wylozylem na forme na tarte, odcialem wystajace brzegi. Biale i jasnozielone czesci porow, pokroilem w talarki. Usmazylem na masle, az zmiekly ( ok. ...
Przepisy z bloga
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 84
Po kilku dniach urlopu i jadaniu na mieście , przyszła... ⇖ 63