Tatar z łososia w tajskiej marynacie
Źródło: http://tajskiesmaki.blogspot.com/2014/11/tatar-z-ososia-w-tajskiej-marynacie.html
Idealny pomysl na lekka przystawke :) Przepis na lososia znalazlam na stronie Kuchnia Azjatycka.Skladniki (dla 3-4 osob):3 dzwonki z lososiaMarynata:2 lodygi trawy cytrynowej4 lyzeczki soli4 lyzeczki ...
Najnowsze przepisy
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 5
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 14
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 12
KROKIETY Z PIECZARKAMI I SEREMTego dania nie może... ⇖ 23
Przepisy z bloga
W minione Świeta dostalam od Świetego Mikolaja pod... ⇖ 1032
Pyszne, rozplywajace sie w ustach indyjskie ciasteczka z... ⇖ 1016
Oryginalnie zupe przyrzadza sie bez mleczka kokosowego,... ⇖ 998
Skladniki (7-8 sajgonek):7-8 listkow kwadratowego papieru... ⇖ 1909
Skladniki (dla dwoch osob):100 g ryzu jasminowego200 ml... ⇖ 754
Uprzedzam pytania - wiem, ze tikka masala nie pochodzi z... ⇖ 1041
Skladniki: 600 ml mleka kokosowego400 ml wody2 lodygi... ⇖ 1538
Skladniki dla (dla dwoch osob):Szklanka srednich lub duzych... ⇖ 1241
Przepraszam za brzydkie zdjecie, bylo robione na szybko z... ⇖ 853
Przewaznie nie jadam lososia w innej wersji niz w sushi -... ⇖ 896
Skladniki (3-4 porcje):1 piers z kurczaka1 szkl. krewetek... ⇖ 910
Ciekawa alternatywa dla tradycyjnego omletu.Skladniki (2-3... ⇖ 830
Skladniki (3-4 porcje):1 duza piers z kurczaka, pokrojona w... ⇖ 770
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2983
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2136
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1484
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 694
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 667
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 664
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 659









































