Technika w gastronomii
Źródło: http://szalonapatelnia.blogspot.com/2014/02/technika-w-gastronomii.html
Prawdopodobnie wiekszosc z nas zauwazyla jak wiele w naszym kraju przybylo barow, pizzerii, kawiarni i restauracji. Liczba lokali tego typu, mimo nie najlepszego okresu w gospodarce, rosnie systematy...
Najnowsze przepisy
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 4
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 8
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 9
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 23
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 15
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 33
Przepisy z bloga
Sposob na szybki obiad. Dodatek mandarynki wprowadza do... ⇖ 537
Obejrzalam ostatnio krotki filmik - przepis na tradycyjna... ⇖ 580
Jedne z moich ulubionych. Niezwykly dodatek marchewki... ⇖ 548
Do zrobienia biscotti zachecila mnie akcja na durszlaku,... ⇖ 568
Te buleczki beda dobra podstawa do kanapek - zarowno tych... ⇖ 585
Sa delikatne, maslane, w brylantowej otoczce z cukru...... ⇖ 501
Kiedy zobaczylam ten przepis na blogu Alii, wiedzialam, ze... ⇖ 516
Przepis na te paluchy pojawial sie w roznych wersjach na... ⇖ 578
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 561
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 475
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 474
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 396
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 361
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 234









































