Technika w gastronomii
Źródło: http://szalonapatelnia.blogspot.com/2014/02/technika-w-gastronomii.html
Prawdopodobnie wiekszosc z nas zauwazyla jak wiele w naszym kraju przybylo barow, pizzerii, kawiarni i restauracji. Liczba lokali tego typu, mimo nie najlepszego okresu w gospodarce, rosnie systematy...
Najnowsze przepisy
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 6
Domowa żurawina w słoikach to najlepszy dodatek do mięs,... ⇖ 9
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 13
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Sposob na szybki obiad. Dodatek mandarynki wprowadza do... ⇖ 532
Obejrzalam ostatnio krotki filmik - przepis na tradycyjna... ⇖ 577
Jedne z moich ulubionych. Niezwykly dodatek marchewki... ⇖ 542
Do zrobienia biscotti zachecila mnie akcja na durszlaku,... ⇖ 565
Te buleczki beda dobra podstawa do kanapek - zarowno tych... ⇖ 572
Sa delikatne, maslane, w brylantowej otoczce z cukru...... ⇖ 496
Kiedy zobaczylam ten przepis na blogu Alii, wiedzialam, ze... ⇖ 514
Przepis na te paluchy pojawial sie w roznych wersjach na... ⇖ 573
Przepisy na czasie
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 54
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 52
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 50
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 42
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 37
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 36
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 36
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 33
składniki na biszkopt kakaowy:70 g mąki 25 g kakao4 jajka... ⇖ 28









































