Tęcza Smaku

WYMIARY BLASZKI : 39cmx24cm BISZKOPT: 5 jajek 3/4 szkl maki 3/4 szkl cukru 1 lyzeczka proszku do pieczenia Bialka ubic, dodac cukier. Na koncu delikatnie wmieszac make z proszkiem do pieczenia oraz zoltka. Piec w temp 180* okolo 30 minut. MASA BUDYNIOWA: 0,5l mleka 2 budynie waniliowe albo smietankowe 25 dag masla cukier puder do smaku Z mleka i budyni ugotowac budyn. Odstawic do wystygnieci...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 12
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 22
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 17
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 13
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Czasem najlepiej smakują proste desery, a przygotowanie... ⇖ 800
Na pewno wiele z nas próbowało popularne ciastka Cantucci... ⇖ 699
Jednym z moich ulubionych dań jest kebab <3 więc dziś... ⇖ 994
Chyba każdy z nas uwielbia tradycyjne ciasto kruche...... ⇖ 789
Dawno nie robiłam ciasteczek więc zdecydowanie muszę to... ⇖ 771
Ciasto z makiem bardzo często pojawia się u mnie w domu,... ⇖ 750
Gdy pogoda nie dopisuje, takie właśnie danie się wpisuje... ⇖ 837
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2112
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 349
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 324
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 278
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 273