Najnowsze przepisy
Grillowany camembert z borówką Grillowany camembert z... ⇖ 14
Brzoskwiniowy Obłok (ciasto z brzoskwiniami z puszki,... ⇖ 37
Pyszne, kremowe ciasto na deser, bez pieczenia, idealne.... ⇖ 57
Sezon na szparagi rozpoczęty - zapraszam do zakładki z... ⇖ 46
Zupa cebulowa kremPrzepis na zupę z cebuli karmelizowanej... ⇖ 46
Terremoto
Terremoto. Trzęsienie ziemi to Chilijski tradycyjny napój z lodów ananasowych, wina białego Pipeño, i gorzkiego syropu jak Grenadyna lub Aperol, bez wątpienia, nazwa jest adekwatna do koktajlu. Terremoto powstał pod koniec XX wieku po trzęsieniu ziemi w 1985 roku. Jest wiele legend i historii na temat powstania, kto i kiedy dokładnie wymyślił ten przepis. Nie… Czytaj dalej Terremoto Artykuł Terremoto pochodzi z serwisu Możesz nie mieć nic... Ale jeśli masz pasje... to tak...
Przepisy z bloga
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 27
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 63
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 27
Pasta Sugo di Carne z Molise — Historia i Pochodzenie.... ⇖ 33
Pasta con zucchine e pancetta to danie, które zachwyca... ⇖ 36
Pasta Sugo di Zucchine e Zafferano: Smak Sycylii na Twoim... ⇖ 48