Najnowsze przepisy
Cześć wszystkim miłośnikom pysznego jedzenia! Dziś mam... ⇖ 1
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 2
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 19
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 4
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 37
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 29
Tiramisu z brzoskwiniami
Kawowe ciasto o smaku wloskiego deseru na bazie migdalowego likieru, ktore idealnie komponuje sie z orzezwiajacymi brzoskwiniami i aksamitnym kremem. Calosc smakuje oblednie i szybko znika przy malej czarnej w gronie najblizszych.Skladniki:600g podluznych biszkoptow2 brzoskwinie do dekoracjikakaoKrem:500 g serka mascarpone600 ml smietany kremowki 36%4 zoltka8 lyzek cukru pudru2 smietan-fixPoncz:40...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 428
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 508
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 495
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 483
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 652