Najnowsze przepisy
Naranjilla, znana również jako Solanum quitoense, to... ⇖ 4
Składniki: boczek wieprzowy bez kości i skóry 1,5... ⇖ 11
Delikatne ale pyszne mięso idealne dla każdego? Te wymogi... ⇖ 17
Szklanka (250ml) surowej kaszy jaglanej waży około 180... ⇖ 16
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna.... ⇖ 49
Zostało nam trochę ugotowanych warzyw z rosołu, możemy... ⇖ 53
Tiramisu

Klasyczny deser włoski uwielbiany chyba przez wszystkich.Składniki:200 g biszkoptów typu savoiardi4 jajka50 g cukru pudru500 g serka mascarpone5-6 łyżek gorzkiego kakao250 ml espresso50 ml likieru amarettoszczypta soliSposób przygotowania:1. Jajka sparzyć wrzątkiem.2. Zrobić espresso i wystudzić. Po wystudzeniu dodać do niego amaretto.3. Białka oddzielić od żółtek. Do żółtek dodać cukier i ubić na parze na puch. Do masy żółtkowej dodać mascarpone i zmiksować.4. Ubić...
Przepisy z bloga
Nieco inne kotlety niż tradycyjne drobiowe. Mięso z udek... ⇖ 45
Na blogu jest już kilka przepisów na sałatki z dodatkiem... ⇖ 49
Moja propozycja na wielkanocny stół, to właśnie ta... ⇖ 43
Po prostu szarlotka. Krucha, wilgotna, z dużą ilością... ⇖ 39
Składniki:6 ugotowanych ziemniaków w mundurkach4 jajka... ⇖ 45
Przepisy na czasie
Ta sałatka to najlepsza sałatka porowa, jaką jadłam! Z... ⇖ 3309
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć czegoś... ⇖ 1817
Polecam Wam dziś pyszną sałatkę jajeczno-szynkową z... ⇖ 1233
Jajka w sosie francuskim to nie tylko smakowita, ale i... ⇖ 1228
Cytrynowiec to ciasto, które nie tylko zachwyca smakiem,... ⇖ 1098
Babka to jedno z tych ciast, które idealnie sprawdza się... ⇖ 928
Pofalowany sernik na ciemnym spodzie Dziś najłatwiejszy... ⇖ 763
Wielkanocne kurczaczki to super pomysł na pyszną... ⇖ 719
Szynki w galarecie Tradycyjna sałatka jarzynowa zawinięta... ⇖ 613
Jeśli szukasz prostego, ale efektownego ciasta, które na... ⇖ 602