Tofu.

Tofu to twarozek otrzymany z mleka sojowego.Mozna zrobic go zakwaszajac mleko sojowe np.cytryna lub odstawic mleko "na zsiadle".Zdecydowanie zdrowsze jest przefermentowane jednak smak wole tego pierws...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 38
Przepisy z bloga
Jejki, tak dawno nic nie pisalam, niemalze zapomnialam jak... ⇖ 763
Ostra modyfikacja poprzedniego przepisu.Zdecydowane smaki -... ⇖ 838
Szukajac jakiegos przepisu wyciagnelam z zapomnienia swoj... ⇖ 823
Smak klasycznej szarlotki na kruchym spodzie. Zdecydowanie... ⇖ 983
Ojojoj jak dawno mnie tu nie bylo! Tak samo dawno nie bylam... ⇖ 915
Sernik, sernik na zimno, budyn ...takie mam skojarzenia... ⇖ 1776
Dziecku nie odmowisz...Zmeczone, przepracowane, przeuczone... ⇖ 1013
Wyciskarka w ruch.Zaczyna sie normalnie:jablko, dynia,... ⇖ 2793
Lezaly sobie buraki miesiac grzecznie zapomniane. Zebralo... ⇖ 862
Z serii: poszukiwanie idealnego smaku :)Idealne sushi... ⇖ 836
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1994
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 322
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 237
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199