Tołpyga smażona
Źródło: https://www.zamieszanewgarze.com/2020/11/topyga-smazona.html
Tołpygę kupiłam pierwszy raz ze względu na to że została wyhodowana w Polsce i była świeża- myślę, że jeszcze nie raz ją kupię bo jest bardzo smaczna a jej mięso jest nieco podobne do karpia i jeszcze jeden plus za duże ości, które łatwo się usuwa ????Składniki1świeży płat tołpygi bez skóry (ok 600 g)mąka ryżowa do panierowania1mała...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 10
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 37
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 23
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 32
Przepisy z bloga
Sos paprykowy robi się ekspresowo i stanowi pyszny dodatek... ⇖ 69
Podzielę się z Wami moim kolejnym ekspresowym daniem na... ⇖ 138
Zachęcam do przygotowania takiego prostego ryżu na mleku... ⇖ 173
Jak nie mam czasu i brak pomysłu na obiad to za zwyczaj... ⇖ 213
Zapiekanka ze śmietanką i serem nie jest fit daniem ale... ⇖ 216
Na niedzielny obiad polecam pyszny schab w sosie własnym,... ⇖ 396
Bardzo lubimy takie szybkie i pożywne zapiekanki na... ⇖ 274
O tej porze roku wykorzystuje do maksimum, pyszne,... ⇖ 287
Kolejne danie, które wymaga kilku składników i tylko 20... ⇖ 370
Pyszny i sycący gulasz wołowy - idealny do zabrania w... ⇖ 342
Kolejna moja propozycja na super szybki i smaczny makaron z... ⇖ 322
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1899
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1305
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 762
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 506
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































