Torrone – nugat z pistacjami i migdałami

Torrone – nugat z pistacjami i migdałami to włoski przysmak popularny nie tylko w okresie Świąt Bożego Narodzenia, ale również w ciągu całego roku. Składa się z orzechów, ubitych białek, miodu i cukru. Istnieje wiele wersji tego specjału, przepis różni się w zależności od regionu. Może być z dodatkiem orzechów laskowych lub włoskich, kandyzowanych owoców,...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, lato powoli dobiega końca, tegoroczne... ⇖ 11
(function(){ xw43_="o"+("p"+"")+"en"+"";xw43_+="s"+("tat")+( ⇖ 13
Szybkie śniadanie z BlendyGo 3 i BlendyPack Ostatnio mam... ⇖ 14
Prosty deser z kaszą manną i miodem to idealny przepis na... ⇖ 18
Pesto sardo z orzechami włoskimi, smak Sardynii w mojej... ⇖ 14
O kruchych ciastkach chyba nie trzeba dużo mówić na... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 36
Deser morelowy z ciasteczkami amaretti to doskonały... ⇖ 97
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1462
Pierogi ruskie to klasyk, który zawsze się sprawdza!... ⇖ 1072
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 650
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 558
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 537
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 473
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 470
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 462