Tort parówkowy
Źródło: http://ejszet.blogspot.com/2020/11/tort-parowkowy.html
Tort parówkowy, to propozycja idealna na Sylwestra i inne imprezy. Można go przygotować wcześniej, włożyć do lodówki i upiec dopiero jak będą goście. Ja wykorzystałam mozzarellę, ale myślę, że ser żółty również się nada.SKŁADNIKI2 duże opakowania ciasta francuskiego21 parówek1 kulka mozzarelli w zalewie200 g koncentratu pomidorowegozioła prowansalskie,...
Najnowsze przepisy
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 11
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 12
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 22
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 21
Sos winegret to klasyk kuchni francuskiej, który trafił... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Latem lepiej smakuje to, co orzeźwiające. Smak cytryny,... ⇖ 277
Taki placek czekoladowy, to nie tylko pyszny wypiek, ale... ⇖ 377
Zupa serowa z warzywami i mięsem mielonym, to potrawa, na... ⇖ 476
Ostatnio mało mnie na blogu z przepisami kulinarnymi. To... ⇖ 467
Współczesne targi to nie tylko miejsce prezentacji... ⇖ 469
Pączki budyniowe Pączki hiszpańskie (gniazdka)Pączki ze... ⇖ 584
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 22
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 21
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 12
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 11



























