Najnowsze przepisy
Szybkie do zrobienia, z podstawowych składników,na szybki... ⇖ 19
Ten przepis na zawijany chleb z przecierem pomidorowym i... ⇖ 7
Torta Barozzi, wilgotna mocno czekoladowa tarta bez mąki, z rumem i kawą
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego miasteczka Vignola położonego w pobliżu Modeny. Jacopo Barozzi był jednym z ważniejszych architektów we Włoszech, pochodzącym z tego samego miasteczka. Eugenio Gollini stworzył czarne ciasto , którego nazwa pochodziła od jego koloru. Ciasto cieszyło się ogromną popularnością, a Eugenio Gollini, na cześć Jacopo...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 246
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 179
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 250
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 201
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 176
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 230