Najnowsze przepisy
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 27
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 31
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 41
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o... ⇖ 46
Krem pomarańczowy z mascarpone i kremówkiProsty krem z... ⇖ 31
Toskańska Kanapka z Tuńczykiem
Toskańska kanapka z tuńczykiem jest jednym z najbardziej znanych i uwielbianych daniem włoskim. Jej prostota smak i aromat z pewnością przypadnie do gustu każdemu smakoszowi. Historia tej kanapki sięga daleko w przeszłość aż do tradycji …
Przepisy z bloga
Pasta Sugo alla Siciliana, Historia i Pochodzenie. Pasta... ⇖ 131
Pasta Sugo alla Salvia, historii i przepis. Włoska kuchnia... ⇖ 48
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 58
Pasta Funghi e Piselli to klasyczne włoskie danie, które... ⇖ 32
Pasta wSugo al mascarpone e la pancetta — Historia i... ⇖ 66
Rigatoni Sugo di Zucca e Amaretti: Historia, Pochodzenie,... ⇖ 35