Tradycyjna surówka z pora
Źródło: https://rajchelewa.blogspot.com/2024/04/tradycyjna-surowka-z-pora.html
Tradycyjna surówka z pora Surówkę zpora można przygotować nawiele różnych sposobów. Najczęściej jednak wracamy dostarego, sprawdzonego przepisu z klasycznym połączeniem pora zjabłkiem, marchewką skropionymi olejem i cytryną. Toznakomity dodatek doobiadu, ale świetnie sprawdzi się także dokanapki. Składniki:por (biała część) 15 cm1 duża marchew1 jabłko1mała puszka kukurydzysól i pieprz do smaku1 łyżka soku z cytryny1 łyżeczka cukru3-4 łyżki oliwy z oliwek lub...
Najnowsze przepisy
Proste, postne i pachnące grzybami. Łazanki z kapustą to... ⇖ 7
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 6
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 14
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 20
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 34
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 30
Nasze krokiety to idealny dodatek dobarszczu wigilijnegolub... ⇖ 34
Ciasto naleśnikowe na krokiety różni się trochę od... ⇖ 181
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 53
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z... ⇖ 42
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 124
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 39
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 67
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1715
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1035
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 598
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 452








































