Tradycyjne chińskie pierożki jiaozi gotowane na parze
Źródło: http://obiadoweinspiracje.blogspot.com/2016/06/tradycyjne-chinskie-pierozki-jiaozi.html
Pierozki jiaozi znane sa w Chinach od 2000 lat. W zaleznosci od regionu moga sie nieco roznic skladem farszu, ale jeszcze nigdy nie trafilam na niesmaczne jiaozi. Lepi sie z bardzo cienkiego ciasta ...
Najnowsze przepisy
Mahallabia – kremowy arabski deser o smaku mleka, wanilii... ⇖ 1
Śmietanowiec z dżemem wiśniowym, lekkie, kremowe ciasto,... ⇖ 8
Sałatka jarzynowa z warzyw z rosołu – klasyk polskiej... ⇖ 12
Szybka sałatka makaronowa z filetem z kurczaka, kolorowymi... ⇖ 21
Karkówka to mięso, które potrafi rozwinąć swój smak... ⇖ 16
Proste ciasto, ale było tak dobre w smaku, że piekłam je... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Sałatka z fetą pomidorem i ogórkiemTa sałatka z serem... ⇖ 50
Dobry prezent to taki, który wywołuje emocje, pozostaje w... ⇖ 33
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 52
Delikatne pulpeciki w sosie pieczarkowym przepis na obiad... ⇖ 50
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 74
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 72
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 67
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 51









































