Tradycyjny karp smażony – król wigilijnego stołu

mażony karp to jedno z najbardziej charakterystycznych dań wigilijnych, które od lat gości na polskich stołach. Soczyste, delikatne mięso ryby w chrupiącej, złocistej panierce to połączenie, które nigdy nie zawodzi. Jest to danie proste, ale niezwykle efektowne, pełne smaku i świątecznego charakteru. Smażony karp często podawany jest z dodatkiem ziemniaków, kapusty z grzybami lub klasyczną …
Najnowsze przepisy
Koktajl Oczyszczający z Buraka, Imbiru i Limonki ze... ⇖ 8
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 26
Witam wszystkich serdecznie .No cóż nie wiem czy lubicie... ⇖ 18
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 17
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 28
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Nie zawsze mamy czas (albo chęć), by wieczorem stać przy... ⇖ 84
Chcesz zamrozić borówki amerykańskie, ale nie wiesz jak?... ⇖ 119
Mrożenie sajgonek to sztuka! Odkryj sekrety, jak zachować... ⇖ 127
Poznaj sekrety mrożenia puree z dyni! Zachowaj smak... ⇖ 114
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 808
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 344
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 299
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 239
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 229