
Składniki:( szklanka o pojemności 250 ml, forma 26x26)1 kg twarogu z wiaderka200ml śmietanki 30%2 galaretki krystaliczne2 galaretki truskawkowe500 g truskawekBiszkopty ok. 200 g Przygotowanie:Dwie galaretki krystaliczne rozpuszczamy w 750 ml wrzącej wody, mieszamy i odstawiamy do całkowitego przestygnięcia.Dwie galaretki truskawkowe rozpuszczamy w 250 ml wrzącej wody, dokładnie mieszamy i je również odstawiamy do całkowitego przestygnięcie.Na dno tortownicy wyłożoną papierem...
Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na szybką, sycącą i wyjątkowo smaczną... ⇖ 16
Cześć Kochani zapraszam na przepis z serii PRZETWORYTym... ⇖ 25
Witam Kochani! Polecam przepyszne placki najlepsze ze... ⇖ 19
Dlaczego ten gulasz to strzał w dziesiątkę?Bogactwo... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 221
Składniki:(porcja na 12-14 sztuk)Muszle makaronowe 12-14... ⇖ 342
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 357
Składniki:#stripsy #stripsykfc #kurczakizkfcfilet z... ⇖ 250
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1585
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 267
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 216
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 205
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 166
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 160
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 155
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 129