Udka à la polonezy – pyszne, szybkie i proste do zrobienia
Źródło: https://e-przepisykulinarne.pl/2025/01/udka-a-la-polonezy-pyszne-szybkie-i-proste-do-zrobienia/
Udka à la polonezy to bardzo smaczne danie, które można podać zarówno na codzienny, jak i świąteczny obiad, czy jako ciepłe danie na imprezie. Udka z farszem z pieczarek i cykorii pieczone w piekarniku to doskonały wybór dla osób, które cenią sobie szybkie i smaczne posiłki. Chrupiąca skórka, delikatne mięso z kurczaka i aromatyczny farsz […] Artykuł Udka à la polonezy – pyszne, szybkie i proste do zrobienia pochodzi z serwisu e-PrzepisyKulinarne.pl.
Najnowsze przepisy
Pyszne, tradycyjne pierniczki - zapraszam do wspólnego... ⇖ 17
Surówka z buraka i gruszki to propozycja na pyszny dodatek... ⇖ 14
Dziś zapraszam na pyszne, mięciutkie pierniczki w trochę... ⇖ 21
Przepis na świąteczne maślane kruche ciasteczka jak... ⇖ 17
Są takie smaki, które całkowicie wykraczają poza swoje... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 591
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 36
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 169
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 48
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo... ⇖ 85
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i... ⇖ 82
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna... ⇖ 77
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami,... ⇖ 86
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1635
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 672
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 591
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 585
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 563
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 523
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 468
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 465
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 438







































