Udka faszerowane kapustą kiszoną i pieczarkami

SkładnikiMięso:Udka z kurczaka 8 sztukOlej 3 łyżkiSól 2 łyżeczkiPieprz łyżeczka płaskaSłodka papryka pełna łyżeczkaFarsz:Kapusta kiszona 250 gPieczarki 250 gCebulaSólPieprzPrzygotowanie:Udka wytrybować z kości. Olej wymieszać z przyprawami. Przygotowaną marynatą natrzeć mięso z dwóch stron i odstawić na minimum godzinę do lodówki lub na całą noc.W tym czasie...
Najnowsze przepisy
Jeśli właśnie rozpoczynasz swoją przygodę z dietą... ⇖ 11
Makaron z kurczakiem i pesto paprykowym – szybki obiad... ⇖ 15
Mus gruszkowy z kardamonem to prosty i aromatyczny sposób... ⇖ 13
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 21
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 67
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 224
Składniki:(porcja na 12-14 sztuk)Muszle makaronowe 12-14... ⇖ 349
Składniki: Subskrybuj Udostępnij Skomentuj Zostaw... ⇖ 363
Składniki:#stripsy #stripsykfc #kurczakizkfcfilet z... ⇖ 258
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2119
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 350
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 326
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 324
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 279
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 276