Udka faszerowane mięsem mielonym

Drobiowe udka zyskuja nowy smak dzieki farszowi z miesa mielonego. Pieczone w piekarniku, ze zlocista chrupiaca skorka i pysznym nadzieniem. Doprawione cebulka czosnkiem i ostra papryka. Zwykly, a jednak niebanalny sposob podania budek drobiowych.Skladniki5 udek drobiowych400 g miesa mielonego z lopatki1 cebula1 duzy zabek czosnku1 lyzka bulki tartej1 lyzka siekanej matki pietru...
Najnowsze przepisy
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 8
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 11
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 19
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 13
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Kruche ciasteczka na bazie twarogu z jabłkiem to idealny... ⇖ 428
Dawno mnie tu nie było, ale niestety czasu brak, dlatego... ⇖ 538
Andruty, bo tak właśnie nazywała je moja babcia często... ⇖ 1165
W związku z tym że moje dziecię zachorowało na ospę... ⇖ 580
Prosta w wykonaniu a zarazem efektowna sałatka z kilku... ⇖ 9956
Tradycyjny deser, który jako dziecko kupowałam w szkolnym... ⇖ 760
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2062
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 339
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 306
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 295
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 265
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 257
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 213