Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 23
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 50
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 67
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 32
Udka w paprykowej marynacie
To jedna z najlepszych marynat do kurczaka, jakie robiłam. Zachęcam do wypróbowania.Składniki:6 udekMarynata:1/3 szklanki wody gazowanej1/3 szklanki oleju2 łyżki czosnku granulowanego2 łyżki słodkiej mielonej papryki1 łyżka ostrej mielonej papryki1 łyżeczka pieprzu1,5 łyżeczki soliDodatkowo:1/2 szklanki dowolnej śmietanki - można pominąćSposób przygotowania:1. Mięso umyć i osuszyć.2. Składniki marynaty wymieszać w misce. Dodać do mięsa i dokładnie wymieszać. Na...
Przepisy z bloga
Pyszna szybka sałatka, w sam raz na śniadanie, kolację... ⇖ 44
Pierwszy raz robiłam sos chrzanowy do jajka na ciepło i... ⇖ 54
Wiecie, że bardzo lubię omlety i robię je w przeróżnej... ⇖ 35
Sezon na grzybobranie powoli dobiega końca. Jak zachować... ⇖ 59
Dawno już nie było placków ziemniaczanych, dlatego... ⇖ 53
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3931
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2255
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1448
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 936
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 819
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 796