Udka w pysznej podwójnej panierce
Źródło: http://takietampichcenie.blogspot.com/2013/10/udka-w-pysznej-podwojnej-panierce.html
Panierowane udka nie musza byc monotonne, wystarczy uzyc ziol i przypraw aby za kazdym razem miec "inne" miesko. Wykorzystalamnozkiz rosolu. Polecam:)2 udka z rosoluduze jajkopelna lyzka s...
Najnowsze przepisy
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 5
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 13
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Wiele osób ma problem z ugotowaniem kaszy, więc... ⇖ 932
Szybki obiad, smaczny i syty.Można dodać np. pieczarki,... ⇖ 895
Zupa pomidorowa, to moja ulubiona zupa, jednak przygotowana... ⇖ 1310
Śledzik na szybko, wystarczy odsączyć z zalewy, zrobić... ⇖ 881
Dzisiaj przystawka imprezowa, trwa karnawał, więc pewnie... ⇖ 1553
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 456
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 442
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 340
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 339
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 299
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 227
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 198
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 172
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 171
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159









































