Udka w pysznej podwójnej panierce
Źródło: http://takietampichcenie.blogspot.com/2013/10/udka-w-pysznej-podwojnej-panierce.html
Panierowane udka nie musza byc monotonne, wystarczy uzyc ziol i przypraw aby za kazdym razem miec "inne" miesko. Wykorzystalamnozkiz rosolu. Polecam:)2 udka z rosoluduze jajkopelna lyzka s...
Najnowsze przepisy
Już dawno nie było serniczka XD Dżołk taki XD Jak dla... ⇖ 9
Naleśnik z piekarnika można znaleźć w internecie lub w... ⇖ 16
Kotlety z indyka duszone Duszone kotlety z indyka to... ⇖ 11
Bajgle z makiem to pachnące, puszyste pieczywo, które... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Wiele osób ma problem z ugotowaniem kaszy, więc... ⇖ 920
Szybki obiad, smaczny i syty.Można dodać np. pieczarki,... ⇖ 863
Zupa pomidorowa, to moja ulubiona zupa, jednak przygotowana... ⇖ 1291
Śledzik na szybko, wystarczy odsączyć z zalewy, zrobić... ⇖ 856
Dzisiaj przystawka imprezowa, trwa karnawał, więc pewnie... ⇖ 1523
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 780
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 652
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 467
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 385
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 312
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 296









































