Udka w pysznej podwójnej panierce
Źródło: http://takietampichcenie.blogspot.com/2013/10/udka-w-pysznej-podwojnej-panierce.html
Panierowane udka nie musza byc monotonne, wystarczy uzyc ziol i przypraw aby za kazdym razem miec "inne" miesko. Wykorzystalamnozkiz rosolu. Polecam:)2 udka z rosoluduze jajkopelna lyzka s...
Najnowsze przepisy
Pyszna i prosta choinka. To ratunek na szybko, by coś... ⇖ 11
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 18
Kurczak pieczony z pomarańczami – soczysty, aromatyczny... ⇖ 17
Rate this post Szynka miodowa z indyka na kanapki... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Wiele osób ma problem z ugotowaniem kaszy, więc... ⇖ 938
Szybki obiad, smaczny i syty.Można dodać np. pieczarki,... ⇖ 906
Zupa pomidorowa, to moja ulubiona zupa, jednak przygotowana... ⇖ 1319
Śledzik na szybko, wystarczy odsączyć z zalewy, zrobić... ⇖ 895
Dzisiaj przystawka imprezowa, trwa karnawał, więc pewnie... ⇖ 1560
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1530
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 659
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 577
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 554
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 506
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 459
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 454
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 429
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 343









































