Udka w pysznej podwójnej panierce
Źródło: http://takietampichcenie.blogspot.com/2013/10/udka-w-pysznej-podwojnej-panierce.html
Panierowane udka nie musza byc monotonne, wystarczy uzyc ziol i przypraw aby za kazdym razem miec "inne" miesko. Wykorzystalamnozkiz rosolu. Polecam:)2 udka z rosoluduze jajkopelna lyzka s...
Najnowsze przepisy
Sprawdzony przepis na ciasto, który wykorzystuje od wielu... ⇖ 5
Kutia wigilijna z pszenicy, maku i miodu – słodkie,... ⇖ 8
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 18
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 38
Przepisy z bloga
Wiele osób ma problem z ugotowaniem kaszy, więc... ⇖ 942
Szybki obiad, smaczny i syty.Można dodać np. pieczarki,... ⇖ 913
Zupa pomidorowa, to moja ulubiona zupa, jednak przygotowana... ⇖ 1328
Śledzik na szybko, wystarczy odsączyć z zalewy, zrobić... ⇖ 901
Dzisiaj przystawka imprezowa, trwa karnawał, więc pewnie... ⇖ 1565
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1904
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1311
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 764
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 622
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 621
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 587
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 508
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 495









































