Udka w pysznej podwójnej panierce
Źródło: http://takietampichcenie.blogspot.com/2013/10/udka-w-pysznej-podwojnej-panierce.html
Panierowane udka nie musza byc monotonne, wystarczy uzyc ziol i przypraw aby za kazdym razem miec "inne" miesko. Wykorzystalamnozkiz rosolu. Polecam:)2 udka z rosoluduze jajkopelna lyzka s...
Najnowsze przepisy
Pyszne paszteciki z kapustą kiszoną i pieczarkami –... ⇖ 13
Jest coś zaskakująco magicznego w połączeniu musztardy... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Wiele osób ma problem z ugotowaniem kaszy, więc... ⇖ 935
Szybki obiad, smaczny i syty.Można dodać np. pieczarki,... ⇖ 902
Zupa pomidorowa, to moja ulubiona zupa, jednak przygotowana... ⇖ 1317
Śledzik na szybko, wystarczy odsączyć z zalewy, zrobić... ⇖ 888
Dzisiaj przystawka imprezowa, trwa karnawał, więc pewnie... ⇖ 1555
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 596
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 517
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 497
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 428
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 401
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 399
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 392
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 271
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 263
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 260









































