Uszka z kaszą i soczewicą

Już po Wigilii, ale to nic. Uszka można jeść całym rokiem, a nie tyko w wigilijnym barszczu. Można je podać jako samodzielne danie, składnik dania obiadowego lub sałatki. Tym razem proponuję wam uszka z farszem z zielonej soczewicy i kaszy jęczmiennej. Z takim farszem można zrobić również pierogi i wtedy jest trochę szybciej, ale ja dziś postanowiłam się trochę pobawić w...
Najnowsze przepisy
Obiad bez glutenu na bazie kaszy jaglanej, grzybów kurek... ⇖ 9
Posiłek w 20 minut!? O tak! Zwłaszcza z kluskami na parze... ⇖ 10
Ten chleb smakuje jak z najlepszej piekarni, a co najlepsze... ⇖ 16
Kluski ziemniaczane z mięsem to jedno z tych dań, które... ⇖ 23
Przepis na śledzie z suszonymi pomidorami i musztardą... ⇖ 20
Quesadilla z kurczakiem i salsą paprykową Historia i... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Ostatnio korzystam z dobrodziejstw lata i zbieram wszystkie... ⇖ 120
Jak ja lubię lato i owoce, które po kolei dojrzewają.... ⇖ 127
Beza - moja pierwsza w życiu upieczoną przeze mnie... ⇖ 96
Sezon na truskawki właśnie się zaczyna, więc u mnie... ⇖ 113
Sezon na rabarbar trwa, więc u mnie na weekend zagościło... ⇖ 287
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2086
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 345
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 317
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 304
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 272
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 266