Uszka z mięsem i czerwonym barszczem
Źródło: https://magicznakuchniakasia.blogspot.com/2009/02/uszka-z-miesem-i-czerwonym-barszczem.html
Skladniki na uszka ciasto:2 szklanki maki1 szklanka wrzacej wody1 lyzka olejuFarsz:2 udka z kurczakapieprz i sol do smakuBarszcz czerwony:4 srednie buraki cwiklowe1,5 litra rosolu1/3 litra wody z ogorkow konserwowych2 zabki czosnkusol i pieprz do smakuDo garnka wloz obrane i pokrojone w cwiartki buraki, wlej do nich rosol i wode z ogorkow, dodaj czosnek. Wszystko razem zagotuj, a...
Najnowsze przepisy
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 11
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 14
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 19
Profiterole to małe ptysie z nadzieniem. Upieczone z... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Niezapomniane ciasto mojego dzieciństwa.Szarlotka - kruche... ⇖ 606
Moje ulubione ciasto na pierogi bezglutenowe, jak do tej... ⇖ 424
Obiad dosłownie w 30 minut. Idealny jak nam brakuje czasu,... ⇖ 410
Jeden z moich ulubionych farszy czyli delikatna cukinia,... ⇖ 614
Uwielbiam, nieskomplikowane, szybkie w wykonaniu i pięknie... ⇖ 707
Najlepszy jaki do tej pory jadłam chleb bezglutenowy.... ⇖ 627
Obecnie moje ulubione kopytka. Pyszne, a do tego delikatne,... ⇖ 585
Bardzo prosta i szybka przekąska z tortilli z dodatkiem... ⇖ 723
Od kilku lat moje ulubione ciasto na pierogi, bardzo... ⇖ 583
Najlepszy jak do tej pory sos do spaghetti z pomidorów,... ⇖ 629
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2999
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2148
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1489
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 858
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 757
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 695
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 675
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 669
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 661









































