Najnowsze przepisy
Prosty, sycący i przepyszny gulasz z czerwonej fasoli. To... ⇖ 5
Nalewka z czarnej porzeczki to jedna z najlepszych moim... ⇖ 12
Sałatka ziemniaczana z boczkiem, ogórkiem kiszonym,... ⇖ 19
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem... ⇖ 22
Lato w pełni, więc jest to idealna pora na wykorzystanie... ⇖ 23
Cześć Kochani, dziś przychodzę do Was z przepisem na... ⇖ 50
W jakiej temperaturze piec mięso w słoikach

Pieczenie i pasteryzacja mięsa w słoikach to świetny sposób na długotrwałe przechowywanie i zachowanie smaku mięsnych przetworów, szczególnie domowych smakołyków, takich jak konserwy, gulasze czy smalec z mięsem. Proces ten wymaga jednak odpowiedniego podejścia, zwłaszcza pod względem temperatury. Zbyt niska temperatura może spowodować, że mięso nie zostanie odpowiednio zakonserwowane, natomiast zbyt wysoka – może zaszkodzić...
Przepisy z bloga
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 57
Pulpety w sosie własnym to prosty sposób na pożywny i... ⇖ 34
Pieczone Szparagi w Boczku to prosty sposób na elegancką... ⇖ 52
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 67
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 610
Cześć! Dzisiaj robimy super szybki i smaczny obiad,mam... ⇖ 53
Sałatka gyros to prawdziwy kulinarny most między ulicznym... ⇖ 86
Zupa pieczarkowa. Brzmi jak klasyk, prawda? I słusznie! W... ⇖ 56
Beza to jeden z tych deserów, które potrafią przyprawić... ⇖ 93
Przepisy na czasie
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 673
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 475
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 342
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 341
Jarzynka do obiadu to znakomity sposób na przetwory na... ⇖ 188
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 123