W jakiej temperaturze piec mięso w słoikach
Źródło: https://kasia-gotuje.pl/w-jakiej-temperaturze-piec-mieso-w-sloikach/
Pieczenie i pasteryzacja mięsa w słoikach to świetny sposób na długotrwałe przechowywanie i zachowanie smaku mięsnych przetworów, szczególnie domowych smakołyków, takich jak konserwy, gulasze czy smalec z mięsem. Proces ten wymaga jednak odpowiedniego podejścia, zwłaszcza pod względem temperatury. Zbyt niska temperatura może spowodować, że mięso nie zostanie odpowiednio zakonserwowane, natomiast zbyt wysoka – może zaszkodzić...
Najnowsze przepisy
Jednogarnkowy makaron z mięsem Szybkie, proste i sycące... ⇖ 10
Ciasto Orzechowa Bajka to miękki biszkopt z orzechami... ⇖ 18
Sprawdzony przepis na kotlety mielone z Air Fryer – jak... ⇖ 18
Proste i pyszne kanapeczki na szybko. Idealne na każdą... ⇖ 20
26.11.2025 Magda To danie to dowód na to, że prostota... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Cześć! Dzisiaj pieczemy szybki skyrnik z owocami, jest... ⇖ 25
Cześć dzisiaj robimy smaczne i szybkie kieszonki z piersi... ⇖ 42
Składniki: Polewa: Ciasto mleczne wykonanie: 1. Serek... ⇖ 1125
Cześć! Dzisiaj robimy cytrynowe ciasto z cukinii mojej... ⇖ 60
Ciasto leśny mech na dużą blachę to prosty sposób na... ⇖ 191
Pulpety w sosie własnym to prosty sposób na pożywny i... ⇖ 126
Pieczone Szparagi w Boczku to prosty sposób na elegancką... ⇖ 135
Gotowanie szparagów przed pieczeniem jest opcjonalne. Dla... ⇖ 149
Cześć! Dzisiaj byłam w sklepie i zobaczyłam szparagi... ⇖ 129
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2083
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1135
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 976
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 882
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 862
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 593









































