Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 2
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 4
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym przepisPlacki... ⇖ 18
Usmażone kostki z miruny zrobione w sosie warzywnym z... ⇖ 40
Elegancja na talerzu – Roladki z Cukinii z Serem i... ⇖ 39
13 listopada 2024 roku nakładem wydawnictwa HarperCollins... ⇖ 20
W jakiej temperaturze piec mięso w słoikach
Pieczenie i pasteryzacja mięsa w słoikach to świetny sposób na długotrwałe przechowywanie i zachowanie smaku mięsnych przetworów, szczególnie domowych smakołyków, takich jak konserwy, gulasze czy smalec z mięsem. Proces ten wymaga jednak odpowiedniego podejścia, zwłaszcza pod względem temperatury. Zbyt niska temperatura może spowodować, że mięso nie zostanie odpowiednio zakonserwowane, natomiast zbyt wysoka – może zaszkodzić...
Przepisy z bloga
Masz ochotę na pyszne jajka sadzone, ale nie chcesz... ⇖ 31
Trudno pochodzić z Lubelszczyzny i nie znać cebularzy... ⇖ 63
Być może masz ochotę na cebularze lubelskie. Jeśli tak,... ⇖ 48
Pieczenie i pasteryzacja mięsa w słoikach to świetny... ⇖ 64
Kartoflak, znany także jako babka ziemniaczana, to danie... ⇖ 91
Devolay, czyli roladki z kurczaka z masłem ziołowym w... ⇖ 78
Pieczesz chleb z termoobiegiem i zastanawiasz się, jaka... ⇖ 67
Zastanawiasz się, w jakiej temperaturze piec roladki z... ⇖ 59
Zastanawiasz się, jak upiec czosnek, aby wydobyć z niego... ⇖ 56
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3443
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3300
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2188
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 742
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 727
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 705
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 653