Warsztaty kulinarne w Akademii Smaku Bosch - Zupa w roli głównej - relacja
Źródło: https://www.dibloguje.pl/2016/09/warsztaty-kulinarne-w-akademii-smaku.html
Jakis czas temu (31.08.2016) mialam przyjemnosc uczestniczenia w warsztatach kulinarnych w Akademii Smaku, ktorych tematem przewodnim byly Zupy .Jak sie tam znalazlam?Na stronie akademiasmaku.pl zost...
Najnowsze przepisy
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 9
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 8
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 12
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 17
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 27
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Już Wam kiedyś wspominałam, że uwielbiam lustra, które... ⇖ 19
Motyw kolorowych lodów nie musi kojarzyć się wyłącznie... ⇖ 47
Placuszki twarogowe z cynamonem to doskonała propozycja... ⇖ 65
Muffinki kakaowe z kremem pistacjowymto idealne słodkości... ⇖ 60
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 562
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 481
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 476
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 397
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 376
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 246
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 235
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 235









































