Najnowsze przepisy
Zobacz moje zestawienie ciast i słodkości idealnych na... ⇖ 1
Faszerowane udka młodą kapustą to wyrafinowane danie,... ⇖ 2
Chlebek ziołowy odrywany to idealny przepis na majówkę!... ⇖ 71
Cukinia Kala Namak Cukinia, taka z grilla to chyba moje... ⇖ 51
Namelaka czekoladowa to niezwykle kremowy krem do tortu i... ⇖ 75
Waste Not, Want... Yes , czyli zielone pesto z łodyżek brokuła i orzechów włoskich...
Przygotuj2-3 lodygi brokula(oczysc ze stwardnialych czesci i pokroj na plasterki) i4 spore rozyczki. Zagotuj wode w niewielkim garnuszku i wsyp brokuly. Gotuj okolo 4 minut - powinny byc al dente, ale nie rozgotowane. Odcedz i ostudz.Na patelni, rozgrzanej na srednim ogniu, tostuj2/3 szklanki orzechow wloskichw kawalkach. Uwazaj, zeby nie przypalic! Zostaw do ostudzen...
Przepisy z bloga
Przepis ze strony supermarketu Morrisons.Składniki:(na... ⇖ 27
Przepis z nieocenionej BBC Good Food.Składniki:(na 4-6... ⇖ 53
[zdjęcie]Mieszana sałatka, robiona zwykle z siekanego... ⇖ 43
Przepis ze strony BBC.Składniki:(kwadratowa blaszka 23cm,... ⇖ 54
Panie i Panowie: 11 urodziny Sofijki już za nami!Zabawa... ⇖ 65